sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Fort Walton

Florida on jalkojen alla. Aurinko paistaa niinkö Floridassa hyvin useasti tekee. The Sunshine State ei ole syyttä paikan lempinimi. Lämpötila ei pyöri hellelukemissa mutta auringossa lienee n. 20 astetta. Se on ihan sopiva.

Fort Walton Beach on toiminut tukikohtana jo parin yön ajan. Se on pitkä aika näin road tripillä. Suosittelen paikkaa lämpimästi.  Täällä on kaikkea mutta paikka ei ole aivan hillittömän iso. Erityisesti kannattaa piipahtaa lähistöllä sijaitsevassa Yhdysvaltojen Ilmavoimien museossa. Siellä on kaikki sodista ja elokuvista tutut tappajalentokoneet ja -kopterit. Lisäksi tarjolla on hyvää faktaa ilmasodan kehityksestä ja pommeja ja aseita löytyy myös. Eikä maksa mitään mikä on hyvin poikkeuksellista täälläpäin.

Meren lähistöllä kun ollaan, on ravintoloissa tarjolla tuoretta merisapuskaa kohtuu hintaan. Floyd's Shrimp House on upean rannan tuntumassa. Meren voi haistaa samalla kun nauttii Kickin Shrimpsejä tulisessa majoneesikastikkeessa. Taivaallisen hyvää!

Tänään matka jatkuu n. 80km päässä sijaitsevaan Panama Cityyn, joka on yksi ranta muiden joukossa. Siellä ollaan taas pari päivää vähän rennomin ja sen jälkeen (ehkä) - alkaa kiivastahtinen ajo kohti maailman upeinta kaupunkia: New Yorkia.




Ei kommentteja: