maanantai 13. tammikuuta 2014

Liberty

Florida on paikka minne jokaisen on syytä tulla lomalle joskus. Täällä elämästä nauttiminen on elämän tarkoitus. Kaikki puitteet on suunniteltu sitä varten. Jopa ilmasto. Toki näin low-siisonin aikaan ei saa varmasti ihan täyttä käsitystä siitä, mitä täällä oikeasti kaikki maksaa. Mutta nyt on ainakin edullista olla ja elää. Biitsit ovat upeita ja hiekka on yhtä hienoa kuin perunajauho.


Sen minkä Aasiassa menetti, on tullut otettua takaisin aika lahjakkaasti täällä Amerikoissa. Nimittäin paino. Terveisiä vaan Artsille ja Istuva Burgeri -kommentille :D On se silti vaan ollut yllättävää kuinka hyvää ruokaa täältä saa. Roskaruoka se vasta edullista onkin. Käytännössä ilmaista. Ollaan yritetty syödä enemmän mereneläviä kun ollaan tässä meren lähellä nyt hengailtu useampi päivä.

Huomenna lähdetään taas tien päälle. Ensimäisen päivän tavoitteena on saavuttaa Atlanta ja huomisesta alkaen on siis neljä yötä aikaa ehtiä New Yorkiin. Tiukkaa ajamista luvassa ja reissu tekee samalla loppuaan kovaa vauhtia. Välillä meinaa olla jo haikea olo.. Onhan tässä matkaa taitettu mutta silti..


Laskin tänä aamuna (14.tammikuuta) yöt uudestaan ja tulin siihen tulokseen, että tänään on vielä viisi (5) yötä New Yorkiin. Tarkastan laskut vielä kertaalleen, mutta olen hyvin vahvassa uskossa että asia on näin.

Ei kommentteja: