tiistai 5. elokuuta 2008

Burger King vs Wendy's

Luulin, etta olen rohkea. Uskoin oikeasti, etta minusta olisi siihen. Jumalauta, sehan on vain pikaruokaa, ajattelin. Mutta TU TANA KELE se oli pahaa!

Otetaan Burger King ensin. Selva voittaja naista kahdesta. Ainoastaan siksi, etta hampurilainen oli omalla laillaan sopo. Mukavan pyorea, aivan kuin mainoksesta suoraan. BK kassaneiti oli Maoritaustainen, mika takaa sen, etta palvelu on yleensa toykeaa eika Eurooppalainen parjaa englannilla. Onnistuin kuitenkin tilaamaan itselleni juustohampurilaisen ja juoman. Olisin mielellani tilannut aterian mutta sana "meal" tai "combo" ei ilmeisesti ollut neidin sanavarastossa, joten tyydyin pelkkaan juustohamppariin. En kadu.

Noin kolme tuntia taman session jalkeen, kun pahaolo alkoi vihdoin kadota, olin melko varma, etta olin juuri syonyt paskaa juuston kera. Tajusin jo paikan paalla, etta tama pihvi on tehty melko helvetin monesta lehmasta ja ties mista muista elaimista. Teollisuusjatetta. Se oli jotakin niin hirveaa, etta en halua enaa muistella sita. Hyvin traumaattinen kokemus. Alkaa menko koskaan, ikina Burger Kingiin.

Wendy's tulee hyva kakkosena. Intilaiselta myyjalta onnistuin tilaamaan klassisen burgeraterian. Sen nimi oli Classic. Nelionmuotoinen hampurilainen oli huvittava tapaus, koska se oli nelionmuotoinen. Hampurilainen ei onneksi maistunut millekaan, mika oli hyva. Se oli kuiva ja mielestani siita uupui taysin taytteet. Ranskalaiset olivat niin hirveeta tuubaa, etta ne jaivat syomatta.

Oikeastaan molemmat olivat yhta huonoja paikkoja mutta maailmassa, jossa ulkonako merkitsee niin paljon, julistan Burger Kingin voittajaksi, ja ajanhengen mukaisesti, toivon konkurssia molemmille yrityksille.

En, en ole uskaltanut kayda makkarin aamiaisella. En ma sentaan hullu ole. Johonkin se raja on vedettava ja ma vedan sen tahan. Kaupalliset roskaruokaketjut on nyt kasitelty :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, meikä ei oo nyt ehtiny oikein kommentoida kun on ollu kiirettä duunissa ja sitten on ollu noita autohommiakin. Pääsinpä kuitenkin ajokokeen läpi ja nyt olen Toyota Corollan onnellinen omistaja.

Yleensä oon kuullu kehuja Burger Kingistä, siis noilta menestyneiltä ihmisiltä jotka on käyny ulkomailla. Mutta nytpä selvisi totuus. Meikä vois ite käydä joku päivä tuossa Kuusamon Rollsissa...

Noora kirjoitti...

Terve! Jos vielä joskus uskallat astua jalallasi Burger Kingiin suosittelen kokeilemaan kasvishampparia. Se oli ainakin Aussien puolella oikein makoisaa!
Olet ollut kyllä ihailtavan ahkera blogisi kanssa, mikä on meistä täällä koti pohjolassa oikein mukavaa, sillä gradun teko ohessa on mukava lueskella sitä! Kiitokset lähtevät siis sinne!
Noora

Olli kirjoitti...

Kiitos kiitoksista :) Nukkumaan..