sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

how does a Finnish guy hits a girl - in a bar - in New Zealand

Tuossa on nakyma taman hetkisen hostellin etuovelta. Oli melko vaikeaa saada tuo kuva tahan, kun tassa koneessa sattuu olemaan Linux -kayttojarjestelma. Kuitenkin, vanhana norttina sain kuin sainkin kuvan siihen. Tehkaapa perassa.

Tanaan on maanantai. Aurinko paistaa ja lampotila on siedettava. Keskiverto Kiwi (= uusi-seelantilainen) kayttaa tahan aikaan vuodesta shortseja ja t-paitaa. Naisilla kohtuullisen lyhyet minihameet ovat kovassa huudossa. Toppatakkeja en ole tavannut kuin turisteilla. Henkilokohtaisesti pidan pitkia housuja ja pitkahiaista ja/tai kuoritakkia. Siten tarkenee kohtuullisesti, joten ei taalla mikaan helle ole.

Viikonloppuna kavin paikallisessa elokuvateatterissa tarkastamassa uuden Hulk -elokuvan. Skycity Cineman elokuvasali nro. 8 oli kohtuullisen pieni. Formia 1 kokoinen. Siniset penkit, joiden kadensijat sai nostettua ylos jos halusi esimerkiksi maaten katsoa elokuvaa, olivat ainoa ero suomalaiseen elokuvateatteriin. Taman lisaksi elokuvalippu ei ollut paikkalippu, vaan jokainen sai menna istumaan mihin halusi tai ehti. Istuin takimmaisessa rivissa keskella. Olin ainoa silla rivilla. Aanentoisto ei tehnyt taikojaan sinne asti tai sitten se oli vain kehnoa.

Itse elokuva, HULK, oli aivan hyva. Edellinen Hulk tuli tarkastettua aikoinaan Helsingin tennispalatsissa, joten se on aika lailla perinne katsoa Hulk -elokuvat jossain muualla kuin Oulussa.

Sitten asiaan. Kavin baarissa. Omistin kupongin, joka soi minulle edun kahteen bisseen yhden hinnalla. Suomalainen ei tammoisia etuja jata kayttamatta.

Taalla on ihmeellinen tapa pitaa aina ovet ulos asti auki, vaikka ulkona ei ole lammin! Tamakin baari oli jaakylma eika jaakylman oluen nauttiminen aivan hirveasti auttanut asiaa. Kuitenkin, nautin siina kahta oluttani hyvaan tahtiin ja ihmettelin, miten voikin olla nain huonoa musiikkia. Kun olin kummonnut olueni perisuomalaiseen tahtiin, totesin baarimikolle, ettei naissa oluissa taida olla yhtaan alkoholia, joten laitappas minulle jotain perus Kiwibissea.. Big mistake.

Noin kolmella eurolla olisin saanut tuopillisen tata "Tui" -olutta mutta kolmella ja puolella eurolla sain sita 1140ml, joten ei ole vaikea arvata kumman vaihtoehdon valitsin. Se oli melkoista tavaraa ja poisti kylla kaikki antisosiaalisuuden merkit jopa minusta. Seuraavassa pari vinkkia, mita ei kannata sanoa aloittaakseen keskustelun vastakkaisen sukupuolen kanssa baarissa - Uudessa Seelannissa - joten kynat ja vihkot esiin, Matti ;)

"Hey, girls, where are you from? Im from Finland!" Ei toimi. Kukaan ei tieda missa Suomi sijaitsee ja ketaan ei kiinnosta.

"Hey, do you know why we have hot water during labor?" Mjoo, tama on viela huonompi vaihtoehto kuin edellinen.

Olin hyvissa ajoin nukkumassa huoneessani. Yksin.

Tamankertaiset blogiterveiset menevat niin kauas kuin mahdollista. Uusi tulokas tassa maailmassa ansaitsee tervehdyksen sanat kuin myos tuoreet vanhemmat. Aina Kolarin peralle asti, Emma, tervetuloa! :)

edit: jos haluaa soittaa tai laittaa tekstiviestia, niin kokeilkaapa sita numeroon: +64 210 299 59 15. Tekstiviesteihin en vastaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kyllä sie tiät että mullon jo vihko täynnä noita Don't:seja :)

Anonyymi kirjoitti...

Emma kuunteli kappaletta ihan sujuen siihen asti kunnes tuli vatsanpurut.
Meillä alkaa kesä hiukka lämmetä, mutta kiusana on lukuisat vai sanoisiko miljardit pienet linnunkaltaiset ötökät (sääsket). Ihan kivalta vaikutti tuo sinun bubi kierros ja kuulostit selvinneen siitä suomalaisittain kunnialla...ei liikaa sosiaalisia suhteita ulkomaalaisiin. =)

Laitan sulle meiliä tässä tällä viikolla..olehan linjoilla/verkossa

mitähän tuo maksais minuutti jos pirauttais sulle sinne uutheen seelanthiin?..noin niinko euroissa?


nm. lapin pelle
Jarmo

Anonyymi kirjoitti...

Selvis tuo laskutus soneran liittymästä sinne uuteen seelantiin....
Uusi-Seelanti

- matkapuhelimiin

päivällä 0,69/0,57/min

24 H* 0,54 /min

Anonyymi kirjoitti...

Tais olli mennä naisia iskee sinne asti.. Eipä niitä kauniita naisia löydy suomesta varsinkaan... ainakaan oulusta. Oikea valinta mies.