maanantai 30. kesäkuuta 2008

so long, goodbye, farewell

No niin te viherpiiperot, auringonpalvojat ja puolijumalat. On tullut aika jattaa Auckland taakse ja suunnata kohti pienempia kaupunkeja ja kylia. Huomenna alkaa vahintaan kolme viikkoa kestava "road trip". Saapa naha kestaako kunto. En ole viela varma, minkalaisella autolla ollaan lahdossa matkaan mutta ainakaan se ei ole Saab. Taalla ei taida edes olla ko. automerkkia - fiksua porukkaa? Seuraan liittyy USAsta kotoisin oleva neito. En tieda, oletteko koskaan kuullut semmoisesta kaupungista kuin New York. Han on sielta kotoisin. Joten USA meets Finland tai jotain. Mielenkiintoista nahda, mita tasta tulee. Tuleeko mitaan.

Tarkoituksena on mahdollisimman nopeaa suunnata kohti etelaa. Skipataan pohjoinen lahes kokonaan, koska etelassa ovat vuoret ja meri eli maisemat. Pari kolme paivaa on varattu matkalle Aucklandista Wellingtoniin. Kolmessa viikossa pitaa kuitenkin ehtia vahintaan Christchurchiin asti, koska auto pitaa luovuttaa siella pois.

Fiilis on mahtava. Jannittaa aivan pirusti. Paljon enemman kuin Suomesta lahto. Naista tulee varmaan elamani rankimmat kolmea viikkoa mutta ehka samalla myos antoisimmat. Ei ole mitaan tietoa, milla lailla matkanvarrella on tarjolla internetin tarjoavia hostelleja, joten blogin paivittamisesta en voi luvata mitaan. Ainakaan ilmaista nettia ei ole enaa tarjolla. Tamakin ilmainen netti on ollut kaytossa vain arkisin 0900 - 1700.

Pidetaan blogiterveiset edelleen pohjoisessaosaa Suomea. Tamankertaiset terveiset lahtevat kohti Kuusamoa mutta jatkavat siita edelleen matkaa aina Sallaan asti. Sielta on kotoisin pallon mukavin ihminen, joten nti. "no totta helvetissa sun pitaa tehda niin", alapa irvistele siella. Kaikki on ok, kiitos kysymasta :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No jumalauta, jätkä on pokannu jenkkibeiben! Otappa kuva siitä ja vähän äkkiä.
Ja sitten, jos vuokraatte auton niin älä ota mitään tylsää plyymaria tai riisikiikkua. Tee kerrankin fiksusti ja sijoita avoautoon, amerikkalaiset tykkää semmosesta. Sitten ajatte auringolaskuun tukat hulmuten... Varma saanti.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ehottomasti cabriolet :) Äläkä mitään jenkkiautoa, yllätä se semmosella sisustuksella mikä ei natise!(ja kyllä siellä on Niitäki)

Mutta noin niinku muuten, jätkä vetää kyllä taas leveästi =)

Anonyymi kirjoitti...

Kato ei voi tietää että on kaikki siellä ok kun ei tiedä onko kaikki missään ok. ;)

hav ö nais trip!

Anonyymi kirjoitti...

Olli sinun tuurin huomioon ottaen reissupeli on 1,3 Nissan micra ilman ilmastointa, josta on sivulasit jumineet kiinni....=)

lämmin tunnelma luvassa

No palaillaan taas ku keritään

lapinukko