sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Strenght & Honour

Niin siinä sitten kävi, että laskuri pamahti nollaan ja lentokoneen renkaat irtosivat maasta. Aivan viimeisinä hetkinä tunnelmat olivat varsin sekavat. Mielialat vaihtelivat aina kauhunsekaisesta pelosta yltiömäiseen innostukseen. En suosittele kenellekään. Ei ollut mukavaa.

Tears of joy, tears of love and tears of eternal friendship. Kaikkia näitä kyyneleitä ollaan vuodatettu viime päivinä vähän enemmän kuin normi arkipäivänä. Saatto sinne sekaan mahtua myös muutama surun kyynel. Oli miten oli, on ollu kunnia vuodattaa kyyneleet teidän kanssa. Ei voi kuin itkeä ilosta, kun tietää että ympärillä on noin hienoja ihmisiä. Ihmisiä, jotka välittää.

Now you're ready - sanoo paketin kylki. Sisältä paljastuu maailman kovimmasta teräksestä valmistettu monitoimityökalu. Leatherman. Ja mikä teksti löytyy itse työkalusta: "What we do in life... Echoes in eternity!" No jumalauta, näihän se on! Sanottomaksi vetää ja veti myös sillä hetkellä kun lahjan sain. Kiitokset tästä upeasta lahjasta kaikille. Toivoisin, että voisitte tulla kaikki mukaan ja koettas tämä seikkailu yhdessä. Ehkä ensi kerralla?

Seuraava tekstin pätkä pitäisi ilmestyä paikan päältä. Aletaan sitten pistään hommaa pakettiin. Tässä vaiheessa voisin sanoa, että muistakaa kirjoitella kommentteja, lähetelkää sähköpostia ja kertokaa kuulumisia. (olli.autio84 (at) gmail.com). Tiedän, että ulosantini ei ole maailmanluokkaa, joten sitä ei tarvitse kommentoida. Kyllä te tästä nyt jollakin lailla selvän saatte. Tana.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnellista ja turvallista matkaa. Ikävä tulee, mutta näemme vielä. Olet tärkeä meille kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa matkaa ja koita nyt pärjätä siellä, ettei tarvi tulla hakemaan pois...