maanantai 9. joulukuuta 2013

One night in Malaysia

Niin se pari viikkoa vierähti Malesiassa. Äkkiä se menee kun on hyvä paskatauti päällä. Vaikka tämä ei ihan niin mennyt kuin olin suunnitellut, en silti koe mitään pettymyksen tunteita. 

Matkailu avartaa ja kokemuksena tämä on ollu vertaansa vailla oleva adrenaliinipiikki. Pelkoa, itkua ja kauhua. Parhaimpia elämän peruselementtejä siis. Toki mukava että tämä on nyt ohi ja voi siirtyä Thaimaan puolelle toivottavasti nauttimaan auringosta. 

Paikka jossa olen tällä hetkellä on Sepang. Tunnettu formulapiireistä. Muistaakseni Malesian GP ajetaan maaliskuussa. Nyt täällä ei olekaan mitään ihmeellistä tarjolla. Aurinko on paistanut muutamien pilvien takaa ja olenkin viettänyt aikaa uima-altaalla ihmetellen. 

Huomenna aamusta lähtee lento kohti Bangkokia. Tunnin mittaisen matkan tarjoaa paikallinen lentofirma Malaysian Airlines. 

Täällä on meikäläisten ymmärrykseen omituinen mahdollisuus: matkalaukut voi laittaa menemään ruumaan jo keskustassa, joka sijaitsee siis n. 60km päässä lentokentästä. Siinä on Oulunsalolle ihmettelemistä. En tiedä kuinka palvelu toimii, mutta kyllä sillä käyttöä näytti olevan. Toki mukavaa kun ei tartte raahata laukkuja ympäriinsä mukana. 


Ei kommentteja: