tiistai 31. joulukuuta 2013

Los Angeles, California, bitches!

I made it. Olipa vähän rankka matka mutta silti mukava. Näin jälkeenpäin. Etelä-Korean lentokenttä on kiistatta maailman paras! Ilmainen suihku! Hierontatuoleja, leffa/tvsali, chillausmesta ym. kivaa oli tarjolla. Hyvää ruokaa myös. 

20h tuli nukuttua tuossa Jet Lagia pois. En usko silti vieläkään olevani voiton puolella. Jos nyt kuitenkin jaksaisi valvoa puoleen yöhön, niin näkisi vuoden vaihtuvan. Suomessa se on jo vaihtunut reilu tunti sitten. 

Adveture Hotel tarjoaa majoituspalveluitaan kaiken ikäisille. Suosittelen tätä silti hieman nuoremmille, koska meininki saattaa äityä melkoiseksi illan pimetessä. Tarjolla on kivoja omia huoneita sekä yhteismajoituksia kelpo hintaan. Lentokenttään nähden sijainti on mainio. Suoran tien päässä. 

Mikä oli todennäköisyys sille, että ensimmäinen ihminen jolle baaritiskillä juttelen on suomalaistaustainen. Ei varmaan aivan valtavan suuri mutta niin kävi. Suomalaisuudesta irtoaa hyvää läppää ja se naurattaa ihmisiä. Me ollaan hauska kansa kuhan vain ollaan tarpeeksi itseironisia. Ja ollaahan me :) I'm just a stupid fin.. paikkaa tilanteessa kuin tilanteessa. 

Eilen kuunneltiin vähän Hurriganesia matkalla suomalaiseen rokkikulttuuriin. Toivottavasti homma jatkuu tänään uuden vuoden bileissä 😎 Anyways, lämpöä riittää täälläkin. Pieni väsy vaivaa, mutta meininki on silti off the roof! Matkaseuraki on jo lähtenyt matkaan Oulusta. Sweet. 


Ei kommentteja: