lauantai 14. joulukuuta 2013

Ting Tong

Ko  Chang, Thaimaa. Kun aurinko paistaa, kaikki tuntuu paremmalta. Ihminen on tarkoitettu auringon alle. Ei kylmään ja pimeyteen, missä vitutuskäyrä on defaulttina hieman koholla. Se on raskasta ja onkin valitettavaa, että joku on joskus keksinyt asuttaa pohjoisen osan tästä pallosta.... no eihän se nyt aivan niin hirveä paikka ole! Mutta aurinko tekee hyvää! 

Oli helppoa saapua thaimaaseen kun aurinko paistoi. Kaikki tuntu helpolta. Ja suuri määrä tavallisia turisteja olivat jostain syystä omiaan luomaan turvallisuuden tunnetta. Täällä on helppo olla ja mennä. 

Parin päivän Bangkok-visiitin jälkeen matka jatkui maan suurimmalle saarelle: Ko Chang. Matka tänne oli vähintäänkin hikinen. 8h huonosti ilmastoidussa minibussissa ei ollut aivan sikasiistiä mutta siitä selvittiin. Itse saarella loppumatka taitettiin Aasialaiseen tyyliin avolavan kyydissä, liikennesäännöistä piittaamatta. Vuoristoratamainen matka oli näin jälkeenpäin ajateltuna helvetin hauska! En malta odottaa samaa matkaa takaisinpäin. 

Nyt omassa bungalowissa vähän rentoutumassa ja nauttimassa elämämisen helppoudesta. Ruoka on aivan mielettömän hyvää ja syömisen ääressä tuleekin kulutettua aikaa enemmän kuin koskaan. Halpaa ja hyvää. Ainakin näin länkkärin silmissä. 

Ilta-aurinko paistaa kivasti oman b-lowin terassille ja siinä onkin hyvä paikka unohtaa kaikki: 

Ei kommentteja: