perjantai 4. heinäkuuta 2008

pics



Muutama kuva. Tuo, missa nakyy paljon taloja, on Wellingtonista. Ja pari muuta on jostain Taupon ja Wellingtonin valimaastosta.

Jo varmasti kulttimaineen saavuttaneet blogiterveiset menevat tallakin kertaa pohjoiseen. Ihminen, joka ansaitsee kaikki suomenkieliset ylistamisen sanat. Mies, jolla on sydan paikallaan ja aina aikaa ystavilleen. Mies, ystava, kaveri, veli joka aidosti valittaa ihmisista ymparillaan. Anssi, sa olet harvinainen tapaus talla planeetalla - ja on ilo ja kunnia saada tuntea sut. En malta odottaa, koska seuraavan kerran nauretaan yhdessa elaman yksinkertaisuudelle! Siihen asti: Kia Ora.

3 kommenttia:

Anssi kirjoitti...

Nooh nooh. Meikähän ihan punastuu. Piru vaan ku jää nyt tuo biisi kuulematta, kun se ei toimi täällä meän maassa. Komealta näyttää maisemat pilvisenäki, kaukaa. Toivottavasti vaan paranee :) Mitenkä, onko muuten vaikea ajaa autolla väärällä/oikealla puolella?

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää ihan kivalta kaupungilta vellinkton.
Katoin alustavasti kartalta ja sain käsityksen että kyseinen kaupunki on melko pienelle alueelle rajautunut..onko tuo kuvitelma todellinen vai näyttääkö se kartalta vain siltä,,nuin niinkö sinun silmilä katottuna?

Lämpöaalto alkaa hellittämään otetta lapissa ja lupasi pariksi päiväksi poutaa/sateita..mites kelit siellä..paistaako alati vai onko kerenny säitä suuntimaan retken/seikkailun ohella.

Jamppa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.sash.fi/images/Syyskoulutus_2007/kuvat/index.htm

syys07