maanantai 7. heinäkuuta 2008

tha beach


WESPORT. Ei ole nyt nettiaikaa hirveesti, kun maksaa jalleen omaisuuden olla netissa, joten kirjoittelen joskus myohemmin taman tekstin loppuun. Olen Wesportissa nyt. 6000 asukkaan kaupunki ei ole liikennevaloilla pilattu. STOP-merkkeja on sensijaan paljon.

Kavin tanaan vaeltelemassa Tasman Nationalparkissa, ja pakkohan se oli tietty menna offroad. Loysin mukavan n. 50 metria pitkan hiekkarannan. Oli kohtuullisen hieno fiilis olla siella tyhjalla rannalla palmujen kanssa Tasmanian meren rannalla. Kuvia ei siita loydy mutta videopatkaa aidon fiilistelyn kera on tarjolla sitten joskus :)

Aika loppuu... teksti jatkuu myohemmin.

Jarmo, sano Sakelle terveisia. Mulla on Akkihopunpaita mukana, tulee nakyvyytta silleki.
HOKATIKA. Pikkukaupunki tamankin. Aivan Tasmanian meren rannalla. Juuri muutama tunti sitten aurinko laski horisotin taakse, nain sen tuosta vasemmalla sijaitsevasta ikkunasta. Sama aurinko nousee siella juuri par'aikaa.
Paivemmalla olin nauttimassa kuumaa kaakaota paikallisessa kahvilassa. Toisella puolella meri valloitti loputtomuudellaan ja toisella jylhat alpit paistattelivat paivaa. Ei hassumpi paikka kahvilalle.
Tasta tuli taas ikavanoloinen teksti mutta jotain kuitenkin. Blogiterveiset lahtee miehelle isolla Koolla - eli KYTTA! Mies joka tunnetaan mm. aliarvostettuna lisensiaattina, salarakkaana ja pelottavan kovasta ojentajaposesta. Parasta varmistaja penkkipunneruksena ja omistaa kiistatta maailman huonoimman viinapaan. Sanoja riittas talle Kuusamon Batmanille vaikka kuinka paljon, mutta aikaa ei ole tarpeeksi. Sa tiedat, etta ma rakastan sua. Just sillai :)


Hey, kiitti kommenteista. Voi kele kun keksis, miten niihin ois nappara vastailla jotain fiksua.

Kova vaite Heikilta, menit ehka liian pitkalle :) Ei oo hobitteja nakyny ja ruoka on turavallista syoda. Rock on.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...pakko mennä offroad. Miten mää jotenki arvasin... ;)

Jarmo Tapani kirjoitti...

Sanoin Sakelle että olet siellä maan toisessa laidassa levittämässä sanaa hänen firmastaan ja oli todella tyytyväinen..tiä vaikka lykkäis keikan uutheen-seelanthiin...=)

mighty king
in
lapland

http://www.youtube.com/watch?v=-zjJNyv4VC4

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole ollenkaan ikävänoloista tekstiä, minua ainakin piristää aina nämä tarinat.

Tänäänpä muuten mietin tuossa hampaita rapatessa, että nyt kun jätkä reissaa siellä suuressa maailmassa, niin sää oot kyllä kevyesti coolein tyyppi tästä meidän porukasta. Ainakin minun mielestä jopa coolimpi kun Leskinen ja Jaakko.
Huh huh, olipa aika rohkea väite. Voikohan noin sanoa.

Kiitokset terveisistä, kerro multakin terveisiä sinne Uuteen Seelantiin kaikille lisensiaateille.

Anonyymi kirjoitti...

Rok juu Olli. Sun reissu on kyllä niin paljon coolimpi, kuin mun tuleva epsanjan turnee. Irtiotot on kyllä aina paikallaan...saa vähän asioihin perspektiiviä B-) Laita lisää kuveja. Onks siellä hyvät pöperöt? Saako sieltä läskipottua ja maivoja..?? :}

*pikku-terhi*

Anonyymi kirjoitti...

Moro!

Hienosti on jätkän reissu lähteny käyntiin. Minkälaiseksi matkaseura siellä Mazdassa on muuten osoittautunu?

On muuten komian näköisiä nuo vuoret noissa kuvissa, meinasitko valloittaa jonkun?

Ja muuten, onko hobitteja vielä näkyny?